Translate

woensdag 21 oktober 2015

Man schrikt van kaart bij tarotsessie en bekent moord

© thinkstock.


Een man uit de Engelse stad Brighton raakte bij een tarotsessie zo van slag toen de paragnoste de kaart van De Dood omdraaide, dat hij aan haar bekende zijn huisgenoot te hebben vermoord. Dinsdag ging het proces tegen de man van start.

De 49-jarige Star Randel-Hanson bracht op 4 mei van dit jaar een bezoek aan paragnoste Jayne Braiden en vroeg haar om zijn kaarten te leggen. Toen Braiden de kaart De Dood voor hem omdraaide, bekende Randel-Hansen haar dat hij zijn 70-jarige huisgenoot om het leven had gebracht. De kaartlegster belde daarop de politie, zo meldt Metro.

,,De eerste kaart was 'De Toren': dat betekent veel ruzie, veel slechte gevoelens", zo vertelde Braiden voor de rechtbank. ,,Vervolgens kwam 'De Keizer', die verwijst naar een dominante man. En toen was er de kaart 'De Dood'. Daarop vertelde hij het me... hij zei dat hij hem had gedood", zo getuigde de vrouw tijdens het proces.

Bebloed lichaam in keuken
De politie trof vervolgens het levenloze lichaam van het slachtoffer aan in de keuken van Randel-Hansons appartement in Brighton, naast een bebloed mes. Randal-Hanson ontkende echter de moord en zei dat hij zijn huisgenoot per ongeluk had neergestoken toen hij zich omdraaide met een mes in zijn handen.

Randel-Hansen en de overledene, eveneens een spiritueel medium, woonden samen en deelden hetzelfde bed, maar waren geen minnaars, zo hoorden de aanwezigen in de rechtbank vandaag. De dader beweert dat zijn huisgenoot ongewenst seksuele toenadering tot hem had gezocht en hem drie keer seksueel had misbruikt.
Bron

1 opmerking:

  1. De man had gewetenswroeging, dus is de kaartsessie nuttig geweest om hem te laten bekennen.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: