Translate

vrijdag 3 juli 2015

Rechter herkent in verdachte oude schoolvriend

Een onverwachte reünie op een ongebruikelijke plaats: de rechtbank. Een vrouwelijke rechter in de Verenigde Staten bleek de man in het beklaagdenbankje te kennen van de middelbare school. De verdachte begon daarop onbedaarlijk te huilen.

Rechter Mindy Glazer behandelde in Miami een zaak waarin een man, Arthur Booth, terecht stond voor een reeks inbraken. Op een gegeven moment realiseerde Glazer zich echter dat ze hem kende van de middelbare school.

,,Waren wij vroeger geen vrienden op school?", vroeg ze. ,,Oh, my goodness! Oh, my goodness!", riep de beklaagde, waarna hij in huilen uitbarstte.

Lieve jongen
,,Ik vroeg me altijd al af wat er van jou gekomen was, vroeger was je zo'n lieve jongen", reageerde Glazer. ,,Het spijt me om je hier zo te zien."

Vroeger was de man een atleet maar door de drugs raakte hij aan lager wal. De rechter wenste haar vroegere schoolkameraad het allerbeste en hoopte dat hij zijn leven opnieuw een positieve wending zou kunnen geven. De borg werd op 44.000 dollar (40.000 euro) gezet. Booth zit voorlopig nog achter de tralies.Bron

2 opmerkingen:

  1. Waar zou verdachte op dat moment gedacht hebben?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat deze vrouw, deze verdachte nog mag behandelen,, heel vreemd.
    44.000 borg is wel heel veel vind ik voor een paar inbraakjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: