Translate

vrijdag 17 juli 2015

Mexicaanse zangeres verliest inlegkruisje bij tv-optreden

De Mexicaanse actrice-zangeres Patricia Navidad (42) had een klein, maar extreem genant ongelukje toen ze eerder deze week tijdens een optreden in de ontbijtshow Despierta America haar maandverbandje verloor. De artieste, die al sinds 1992 in het vak zit, loste het professioneel op.

Navidad zong ondersteund door haar band de hit Viva Mexico toen een ware nachtmerrie werkelijkheid werd. Net voor een uithaal glipte haar inlegkruisje onder haar turquoise mini-jurkje vandaan. Ze had wel door de grond kunnen zakken, maar in plaats van het podium af te rennen, zong ze vrolijk verder. Ze deed alsof er niets aan de hand was.

Viral
De schaamtevolle beelden gaan inmiddels de hele wereld over. De actrice-zangeres die vooral in Zuid-Amerika bekendheid geniet, wordt flink belachelijk gemaakt om het voorval. Maar ze slaat terug via Twitter en laat weten dat ze 'zich nergens voor zou hoeven schamen en het niet verdient ermee gepest te worden'.

Ze vraagt zich op Twitter af door wie de pesters zijn opgevoed, áls ze al zijn opgevoed. Via haar Instagram-account bedankte ze de fans voor al hun liefde en steun. ,,Ik hou heel veel van jullie'', schrijft ze bij een selfie.
Bron : video

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: