Translate

zaterdag 6 juni 2015

Superklein tv-echtpaar gaat na 27 jaar huwelijk scheiden


Amy en Matt Roloff. © YouTube.

Het wereldberoemde kleine echtpaar Amy (50) en Matt (53) Roloff - bekend van de TLC-serie Little People, Big World - gaat na een huwelijk van 27 jaar uit elkaar. Het stel liet vorig jaar al weten niet meer samen door één deur te kunnen, maar nu hebben ze de officiële scheidingspapieren bij de rechtbank ingediend.

De Roloffs kondigden in maart van dit jaar al aan af te stevenen op een proefscheiding, maar ze bleven samenwonen. In mei leek er nog geen vuiltje meer aan de lucht. Op dat moment deelde Matt een familiefoto op Facebook waar hij, Amy en hun inmiddels volwassen kinderen vrolijk lachend in de cameralens keken. Nu, nog geen paar weken later, heeft het mini-koppel de knoop van de scheiding toch nog doorgehakt. Volgens Amerikaanse media gaan ze uit elkaar wegens 'onoverbrugbare meningsverschillen'.

In een korte verklaring zeggen de twee samen te zijn gebleven om hun kinderen, waarvan er één dwerggroei heeft, klaar te stomen richting volwassenheid. ,,We gaan uit elkaar maar zullen ons werk samen doorzetten'', staat in het statement van het pompoenen kwekende duo dat kleiner is dan 1.45 meter.
© TLC.

Bron

1 opmerking:

  1. Ze hadden elkaar na 27 jaar niets meer te vertellen. Zo gaat dat nou eenmaal.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: