Translate

zaterdag 11 april 2015

Man slaat 3-jarig jochie in het gezicht en zit vast

Een 23-jarige man uit Californië, Justin Whittington, is gearresteerd nadat er een video opdook waarin hij een 3-jarige jongetje tegen de vlakte slaat in een supermarkt. Of het om zijn zoontje gaat, is niet bekend. Dat schrijft de Daily Mail.

De video van het incident verscheen twee dagen terug op YouTube en is inmiddels al meer dan 400.000 keer bekeken. Te zien is hoe het jongetje door de winkel rent, waarna de man hem achterna komt. Met een snelle armzwaai raakt hij het jongetje, dat achterover op de grond valt.

Spijt van zijn actie lijkt de man niet te hebben op dat moment, als hij het kind op een felle manier overeind probeert te trekken. Vervolgens duikt er een vrouw op, waarna de man het gedesillusioneerde kind aan haar meegeeft.

Nadat de video online verscheen, plaatste de politie een oproep om de identiteit van de dader te ontrafelen. De man werd gister opgepakt op verdenking van kindermishandeling. Het lijkt er op dat hij niet zomaar vrij komt, aangezien de borgsom is vastgesteld op één miljoen dollar.

1 opmerking:

  1. Het gebeurt heel snel, maar het moet welke een flinke tik zijn geweest, wan het kind viel om.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: