Translate

vrijdag 10 april 2015

Hippe Instagram-oma (86) poseert in badkleding


Niet iedereen heeft een oma die achter de geraniums zit. Er zijn ook vrouwen op leeftijd die zich nog net zo jong voelen als hun kleindochter. Zo ook deze 86-jarige oma Baddie Winkle die modellenwerk doet in badkleding.

Het modellenvak - waarin ideale maten en verpletterende looks regeren - wordt door de Instagram-oma uit Amerika in een ander daglicht geplaatst. Zonder enige vorm van schaamte ligt ze voor modemerk Dimepiece op een geel handdoekje in een sexy pose terwijl ze uitdagend naar de camera kijkt. De oma lijkt er geen enkel probleem mee te hebben dat al haar imperfecties en flubbertjes te zien zijn. Sterker nog: ze deelt de kiekjes trots met al haar volgers op sociale media.

Het is niet de eerste keer dat de 86-jarige vrouw boegbeeld is voor dit modemerk. Eerder stond ze al in hippe kleding te poseren voor de camera. Granny Baddie is onderdeel van de campagne State of Mind. Deze actie wil benadrukken dat vrouwen op elke leeftijd alles kunnen doen, zolang ze zich er maar lekker bij voelen.

Inmiddels is deze hippe Instagram-oma een internetsensatie. Binnen een jaar tijd heeft mevrouw Winkle 750.000 volgers binnen gesleept en dat aantal blijft nog altijd groeien.

Volg ons ook op Instagram!

1 opmerking:

Laat een reactie achter: