Translate

dinsdag 31 maart 2015

'Video laatste momenten in gecrasht toestel'


Een deel van het gecrashte toestel © reuters.


Er is een video opgedoken van de laatste minuten in het vliegtuig van Germanwings dat vorige week dinsdag neerstortte in Zuid-Frankrijk. Dat meldden de Duitse krant Bild en het Franse blad Paris Match.

De bladen laten op hun site geen beelden van de video zien. De video duurt enkele seconden en laat zien wat er de laatste momenten aan boord gebeurt. De digitale video werd op de rampplek gevonden door iemand rond het onderzoek op die plek.

Er zijn op de beelden volgens de kranten geen personen te zien. Wel is de paniek van de passagiers te horen. In verschillende talen zou er 'My God' worden geroepen. Er zijn ook metalen bonken te horen, mogelijk van de piloot die de cockpitdeur probeert te forceren met een zwaar voorwerp. Net voor het einde van de video wordt het toestel heen en weer geslingerd, het lijkt op dat moment een berg te raken. Passagiers huilen. Vervolgens gaat het beeld op zwart.

Vorige week donderdag werd tijdens een persconferentie van het onderzoeksteam al gemeld dat het gecrashte toestel eerst een richel raakte en de Airbus waarschijnlijk over een bergrand is gegleden.

Het is niet bekend wie de beelden heeft gemaakt.
Bron
Lees ook: Politie: er is geen video van rampvlucht Germanwings

1 opmerking:

  1. Iemand heeft deze beelden bewustgemaakt, zodat men zou weten wat er op dat moment in het vliegtuig gebeurde. Onvoorstelbaar. Die man of vrouw besefte op dat moment ook dat kans op overleving klein zou zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: