Translate

maandag 16 maart 2015

Politie vindt duizend paar gestolen schoenen in woning

Een man stal honderden schoenen omdat hij van schoenen hield. © getty.


In het huis van een 57-jarige Australiër heeft de politie meer dan duizend paar gestolen schoenen gevonden. De man, die vandaag werd gearresteerd, zei dat hij ,,gewoon heel erg van schoenen houdt''. Waarschijnlijk heeft hij de stappers uit huizen en kledingpunten voor goede doelen meegenomen.

De politie raakte de man op het spoor toen een vrouw in Kilsyth, een voorstad van Melbourne, de diefstal van haar schoeisel rapporteerde.
Agenten troffen de gestolen schoenen onverwacht aan tijdens een rondje door de wijk waar de vrouw woonde.

De politie belde bij de man aan om te informeren of hij misschien iets van de diefstal had gezien, waarop hij antwoordde: ,,Ja, daar weet ik meer over". Waarna hij de agenten vrijwillig binnen liet.

In de woonkamer van de man zagen de agenten al zo'n vijftig paar schoenen onder de tafels en banken liggen. Een verdere zoektocht leverden honderden verschillende paren op.

Keukenkastjes
De verschillende soorten schoenen lagen onder het bed, in keukenkastjes en soms zó hoog opgestapeld dat de ramen niet meer open konden, meldt de krant The Age.

Ondanks de enorme verzameling van de man zeggen buurtbewoners dat hij altijd hetzelfde paar schoenen droeg. De politie heeft de schoenen geordend. Buurtbewoners die een paar schoenen missen, kunnen komen kijken of hun paar bij de verzameling ligt.
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: