Translate

maandag 16 maart 2015

Miljonair verraadt per ongeluk moord op televisie


Robert Durst © reuters.


Een Amerikaanse miljonair heeft per ongeluk een moord bekend tijdens de opnames van de documentaire The Jinx. Het opvallende leven van de man die een fortuin verdiende in de vastgoedwereld, werd in beeld gebracht door de Amerikaanse zender HBO.

Tijdens de opnames werd hij geconfronteerd met nieuw bewijs voor de moordzaak waar hij van werd verdacht. De man ging verder niet in op de nieuwe bewijslast, maar ging tijdens de opnames wel even naar de wc.

Durst wist waarschijnlijk niet dat zijn microfoontje nog aanstond. Op de wc begint hij tegen zichzelf te mompelen. Halverwege het toiletbezoek zegt hij: ,,Wat een moeilijke vragen. Wat heb ik eigenlijk gedaan? Ik heb ze natuurlijk allemaal vermoord".

De man is ondertussen gearresteerd, maar het is nog niet duidelijk of dat te maken heeft met deze specifieke bekentenis.

Beluister hier het hele fragment van Durst op de wc.

1 opmerking:

  1. "De man is ondertussen gearresteerd, maar het is nog niet duidelijk of dat te maken heeft met deze specifieke bekentenis."

    Hoeveel bewijs hebben ze nog meer nodig om deze man voor een flink aantal jaren op te sluiten, tenzij zijn advocaat kan bewijzen dat hij dement is.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: