Translate

dinsdag 10 februari 2015

Vader doodt man die dochtertje filmde

Ter illustratie: een busje van de paramilitaire politie Guardia Civil die de vader oppakte © anp.Een Duitser die in een restaurant in Spanje een voor hem vreemd meisje filmde, is door haar vader aangevallen en aan zijn verwondingen gestorven. De Duitser, die al enkele jaren in Spanje woonde, was kort daarvoor wegens het bezit van kinderporno aangehouden, maar was weer op vrije voeten.

De paramilitaire politie Guardia Civil bevestigde tegen het persbureau EFE dat de vader van het meisje, een 40-jarige Brit, niet ver van het restaurant in de Zuid-Spaanse plaats San Roque is aangehouden. Hij wordt van moord verdacht. De 43-jarige Duitser filmde het meisje zaterdag. Toen hij daarmee doorging ondanks protesten van haar ouders, viel de vader hem aan. De Duitser stierf in het ziekenhuis.
Bron

1 opmerking:

  1. Dat was wat een drastische maatregel, maar ik denk dat de rechter deze man wel zal begrijpen, maar niet de moord zal goedpraten. De man was wel gewaarschuwd, maar hij ging gewoon door. Wat voor keuze had de vader nog? Ik hoop maar dat hij geen wapen heeft gebruikt, maar alleen zijn vuisten. Dan komt hij misschien met een lichte straf of boete vrij.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: