Translate

donderdag 5 februari 2015

Miljoen voor braaf meisje dat nymfomane werd na ongeval

Afbeelding weergeven op Twitter


Een Canadees meisje heeft van de rechter een schadevergoeding van omgerekend 1,3 miljoen euro gekregen. Alissa Afonia was ooit het toonbeeld van een braaf meisje. Na een ongeval veranderde haar persoonlijkheid en werd ze een seksverslaafde vamp.

Afonia was een uitstekende en brave leerling op school, totdat in augustus 2008 het noodlot toesloeg. Ze raakte betrokken bij een verkeersongeval en liep hersenschade op. Daardoor veranderde haar persoonlijkheid en werd het brave meisje, nymfomaan. Volgens getuigen reed de stiefvader van Afonina te snel met zijn wagen op een natte weg. Ook haar moeder raakte zwaargewond.

Woedeuitbarstingen
Na een lange revalidatie kon Alissa opnieuw naar school maar al gauw bleek dat ze niet langer meer de voorbeeldige leerlinge was. Ze had last van woedeuitbarstingen en ze kon haar impulsen niet meer onder controle houden. Ze maakte ook vaak seksueel getinte opmerkingen. Afonina werd gemeden door haar medeleerlingen. Uiteindelijk werd ze van school verwijderd.

Ze veranderde haar naam daarna in Domina Sasha Mizaree. Omdat het ongeval haar persoonlijk helemaal veranderde en ze geen normaal leven meer leiden kan, kende de rechter haar nu een schadevergoeding toe. Haar moeder die in het ongeval zwaargewond raakte, kreeg een som van 830.000 euro toegekend.
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: