Translate

dinsdag 24 februari 2015

Moeder overleden zoon krijgt grote verrassing via radio

De Australische Michelle verloor tot haar grote verdriet haar zoon Blaine (19) door een arbeidsongeval. Middenin het rouwproces moet ze noodgedwongen weer aan het werk. Dochter Crystal kon het niet aanzien en regelde een grote verrassing via de radio.

Moeder Michelle rijdt nietsvermoedend met haar dochters en zoon naar een kuuroord. De radio staat aan, maar ze had niet gedacht dat de uitzending aan haar zou worden gewijd.

Haar 19-jarige zoon Blaine kwam in december om het leven bij een ongeluk op zijn werk. Een enorme klap voor de familie van de jongeman. Blaine was een echte familieman, die niet schroomde zijn liefde uit te spreken. Hij was gek op zijn vriendin Victoria en hield zielsveel van zijn moeder.

Stapel rekeningen
Sinds het fatale ongeluk worstelt Michelle om haar leven weer op de rit te krijgen. Door haar verlies heeft ze het erg moeilijk om zich op haar werk te concentreren, maar omdat de stapel rekeningen niet zo maar verdwijnt, heeft ze geen keuze.

Dochter Crystal deed haar verhaal aan radio-dj's Kyle en Jackie O., die zo ontroerd waren door het trieste verhaal van Michelle dat het radiostation de rekeningen van de rouwende vrouw voor zes maanden betaalt, zodat ze haar verlies in alle rust kan verwerken.

Zowel de radio-dj's als de moeder en haar dochters houden het niet droog. De beelden van de actie zijn inmiddels meer dan 1,5 miljoen keer bekeken op YouTube.Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: