Translate

zaterdag 7 februari 2015

Familie ontvoert zoon omdat hij te aardig is voor vreemden

Tante Denise Kroutil, moeder Elizabeth Hupp, collega Nathan Firoved en oma Rose Brewer. © Politie Lincoln County, Missouri.


Een zesjarig jongetje uit het plaatsje Troy in de Amerikaanse staat Missouri heeft deze week de schrik van zijn leven gehad, toen hij werd ontvoerd door zijn bloedeigen familie. CNN meldt vandaag dat de moeder, oma, tante en een collega van die tante zijn opgepakt voor de ontvoering.

De jongen werd door de collega van zijn tante in een busje gelokt. Daar werd hij vastgebonden en bedreigd met een vuurwapen. Vervolgens werd hij naar een kelder gebracht, waar hij zijn broek moest uittrekken.

Volgens ABC News zei de ontvoerder dat hij de jongen ,,aan de muur van een schuurtje zou spijkeren.'' Ook blinddoekte hij het kind met een jas.

Verkocht als seksslaaf
Het ventje kreeg te horen dat hij verkocht werd als seksslaaf en zijn moeder nooit meer zou zien. Pas na vier uur werd hij vrijgelaten, waarna zijn familie hem een preek gaf.

De familieleden vinden dat ze niets fout hebben gedaan. Ze wilden de jongen leren dat het onverstandig is om onbekende mensen te vertrouwen. Hij zou namelijk veel te aardig zijn voor onbekenden.

Voorzichtiger in de toekomst
Door een ontvoering in scène te zetten hoopten ze dat het jochie in de toekomst voorzichtiger wordt. De jongen is inmiddels in een beschermende omgeving geplaatst.

De moeder van de jongen is aangeklaagd wegens kidnapping en misbruik. De andere betrokkenen wordt kidnapping, onrechtmatige vrijheidsberoving en misbruik verweten. Ze zitten momenteel vast. De borg voor ieder van hen is vastgesteld op 250.000 dollar.
Bron

2 opmerkingen:

  1. Die familie moet zelf een lesje leren over opvoeding.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zien er echt niet 100% procent uit. Brrr... je zal maar zo'n familie hebben. Vreselijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: