Translate

maandag 2 februari 2015

Bobbi Kristina verkeert nog steeds in levensgevaar

Bobbi en haar man Nick Gordon. © AFP.


Bobbi Kristina, de 21-jarige dochter van wijlen Whitney Houston, heeft volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ een minimale reactie gegeven tijdens een van de medische testen die ze vandaag onderging in het ziekenhuis. Artsen zien hierin een sprankje hoop en een hele kleine vooruitgang.

Het medisch team dat Bobbi Kristina Brown momenteel behandelt in het ziekenhuis van de Amerikaanse stad Roswell (Georgia) maakt zich grote zorgen over haar gezondheidstoestand en herstel. De dochter van de in 2012 overleden zangeres Whitney Houston (48) werd zaterdag door haar man Nick Gordon bewusteloos aangetroffen in de badkuip van hun appartement. Ze moest in eerste instantie door hem, en later ambulanceverpleegkundigen, worden gereanimeerd en wordt sindsdien kunstmatig in coma gehouden. Ze zou een levensgevaarlijke zwelling in haar hersenen hebben. Volgens een zegsman van het North Furton Hospital heeft onderzoek uitgewezen dat bij Bobbi weinig hersenactiviteit kon worden geregistreerd. Dat zou het gevolg zijn van het zuurstofgebrek dat ze opliep toen ze onder water lag.

Grote zorgen
Of Whitney's dochter ooit nog de oude wordt, kan niemand nog met zekerheid zeggen. Haar vader Bobby Brown, oma Cissy Houston en vrienden lopen sinds zaterdag de deur plat van het ziekenhuis. Ze maken zich grote zorgen om haar, en begrijpen niet wat er met Bobbi is gebeurd. Whitney Houston werd op 11 februari 2012 levenloos gevonden in de badkamer van een hotel in Beverly Hills. Zijn stierf in bad aan een hartstilstand, maar bij de autoptie op haar lichaam werden ook sporen van drugs in haar bloed aangetroffen. Volgens de familie van Bobbi Kristina gebruikt Whitney's dochter absoluut geen drugs. Desondanks werd de jonge vrouw, die 20 miljoen dollar van haar moeder erfde, de afgelopen jaren regelmatig in verband gebracht en gezien met verdovende middelen.

Zenuwinzinking
Kort na het overlijden van haar moeder werd Bobbi in één week tijd twee keer met een zenuwinzinking naar het ziekenhuis gebracht. De artsen gaven haar kalmeringsmiddelen, maar de medici wisten op dat moment niet dat Bobbi al aardig wat borrels achter de kiezen had. De combinatie alcohol en pillen werd haar destijds bijna fataal. Uiteindelijk pakte rouwende Bobbi de draad van haar leven weer op. Ze trouwde in 2014 met Nick Gordon (23): de onofficiële adoptiezoon van Whitney die sinds zijn twaalfde bij de superster woonde. En ze had de vurige ambitie om ooit als zangeres in de voetsporen van haar beroemde moeder te treden. Maar omdat ze niet de vocale kwaliteiten van haar moeder heeft, is het Bobbi nog steeds niet gelukt een hitje te scoren.

Frustratie
Volgens Amerikaanse media zou dat haar zo frustreren dat ze besloot uit het leven te stappen. Bewijzen voor een poging tot zelfdoding of een overdosis drugs zijn er echter (nog) niet. Er wordt rekening mee gehouden dat Bobbi in de badkamer uitgleed en vervolgens bewusteloos voorover in de badkuip viel. Zangeres Dionne Warwick, een achtertante van Bobbi, zei in 2012 zich grote zorgen te maken over Whitney's dochter die toen bijna wekelijks wilde feestjes bezocht.

Volgens Warwick groeide Bobbi op met 'liefhebbende, maar totaal losgeslagen' ouders die dagelijks cocaïne, marihuana en medicijnen gebruikten. ,,Als je opgroeit met een verslaafde vader en moeder, is hun gedrag in de ogen van kinderen misschien wel normaal,'' aldus Warwick.
Bron

1 opmerking:

  1. Roem en geld maken niet gelukkig. Ze is jong, ik hoop dat ze er bovenop komt.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: