Translate

vrijdag 23 januari 2015

Vrouw vindt rottende muis in zak popcornmaïs

Afbeelding weergeven op TwitterHet moest een leuke filmavond worden met versgepofte popcorn. Maar toen een Britse vrouw na haar eerste portie popcorn nog eens in de zak maïs keek, schrok ze zich rot. Er zat een dode, rottende muis tussen het goudgele graan.

,,Ik geef al dagen over'', zegt de vrouw tegen Express. Ook krijgt ze geen hap meer door haar keel en zegt ze nooit meer popcorn te willen eten. ,,Ik voel me zo ziek. De gedachte dat ik een schaal popcorn heb gemaakt met deze zak.''

De vrouw was een film aan het kijken met haar 24-jarige zoon op het moment dat ze het rottende beestje aantrof. Beiden zijn getraumatiseerd door de ontdekking, zegt de vrouw.

De maïs komt uit een Tesco-supermarkt in Burnt Oak, zo'n 16 kilometer van de Britse hoofdstad Londen. Een woordvoerder van supermarktketen Tesco zegt dat alle verpakkingen uit de winkel worden teruggeroepen en dat wordt onderzocht hoe de muis in de zak terecht is gekomen. De geshockeerde vrouw werd verzocht de zak terug te brengen naar de winkel.
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: