Translate

vrijdag 23 januari 2015

Dochter treft vader (68) verkoold aan in sauna

Dennis Antiporek © Facebook.


De familie van een 68-jarige Dennis Antiporek uit Florida is in shock. De man werd verkoold teruggevonden in een sauna van een saunacomplex waar hij zondagavond verbleef. De familie deed zijn verhaal tegen nieuwszender CBS Miami.

Antiporek liet een briefje achter dat hij naar de sauna ging, maar toen hij uren later nog niet terug was vond zijn dochter Lara het verdacht. Ze ging naar hem opzoek. Aangekomen bij het saunacomplex opende ze de deur en zag 'een zwarte man' zitten.

In veronderstelling dat het haar vader niet was, wilde ze de deur weer dichtdoen, totdat ze haar vaders kleren zag hangen. Toen ze dichterbij kwam en zag wie er op het bankje zat, verstarde ze. Haar vader was compleet verbrand.

Jeugdliefde
,,Dennis was mijn jeugdliefde en volgende week zou hij 69 jaar zijn geworden,'' vertelt zijn echtgenote Ronnie Antiporek. ,,Ik krijg het beeld van zijn verkoolde gezicht maar niet uit mijn hoofd. Lappen huid hingen aan het bankje en lagen op de vloer. Ik had het allemaal gewoon niet moeten zien.''

De doodsoorzaak van Antiporek is vooralsnog onduidelijk. Volgens de advocaat van de familie was het de tijdschakelaar in de sauna, die ervoor zorgde dat de man niet aan de hitte kon ontsnappen. ,,We denken dat hij overleden is door verstikking en oververhitting." Het management van de sauna wil hier niet op reageren.

De familie wil rechtszaken starten tegen de eigenaar, de beheerder en de fabrikant van de sauna. Het lichaam van Antiporek wordt overgebracht naar een centrum voor autopsie om precies te achterhalen wat er is gebeurd.Bron

1 opmerking:

  1. Vreselijk om dat te moeten zien! Heel veel sterkte voor de nabestaande!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: