Translate

dinsdag 7 februari 2012

Agent jaagt 20 minuten op zichzelf nadat camera hem verdacht vond


Veiligheidscamera's hebben zeker hun nut, maar toch is het systeem van Big Brother niet waterdicht. Neem nu de Engelse agent die in Sussex achter zichzelf moest gaan jagen. Een jonge collega die een bewakingscamera monitorde, had een verdacht sujet gezien na een diefstal en beval de agent 'hem' te achtervolgen. Pas na twintig minuten had de flik door dat hij op zichzelf aan het jagen was. Dat meldt The Daily Telegraph.
De agent van de Sussex Police volgde via de radio bevelen op van een onervaren collega die de beelden van veiligheidscamera's uit een door een diefstallenplaag getroffen wijk moest in de gaten houden. Toen kreeg hij plots te horen dat iemand zich verdacht gedroeg in het bewuste gebied. De jonge agent besefte niet dat hij zijn collega op zichzelf liet jagen.

"Je zit hem op de hielen!"
Te voet zette de arme agent de achtervolging in op zichzelf terwijl zijn collega constant richtlijnen gaf. "Je zit hem op de hielen, je bent al in dezelfde straat", moedigde hij hem nog aan vanuit zijn cameracontrolekamer. "Maar ik kan hem niet zien", sakkerde zijn collega telkens hij een andere straat insloeg. Pas toen twintig minuten een overste de kamer binnenstapte en de agent herkende, barstte die in lachen uit en zat de hopeloze achtervolging erop. (kh)

Bron:

12 opmerkingen:

 1. Dit verhaal duikt om de zoveel tijd op. Het is bijna altijd hetzelfde. De ene keer is het een beveiligingsbambte, de andere keer weer een politieagent.
  Verzin svp iets nieuws. Deze is al zo oud!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach ja..!

  Doe wat aan uw Nederlands. "...getroffen wijk moest in de gaten houden" dient '...getroffen wijk in de gaten moest houden' te zijn.
  "Te voet zette de arme agent de achtervolging op zichzelf terwijl zijn collega contstant richtlijnen gaf" veranderen in "Terwijl zijn collega contstant richtlijnen gaf zette de arme agent de achtervolging op zichzelf in". Voortaan minder snel de verzendknop indrukken.

  Kijkend naar de reactiedraad de vraag: Gaf Eva zichzelf een compliment?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha iemand afzeiken, en dan zelf spelfouten maken...

   Verwijderen
  2. ......en dan ook gewoon twee keer dezelfde fout !

   Verwijderen
 3. @Anoniem: René heeft wel gelijk. Als je commentaar op de spelling geeft moet je het wel zelf correct doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Joehoe Jolanda, hij heeft geen commentaar op spelling maar op grammatica En ik zet geen punten neer LOL

  BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: