Translate

zaterdag 4 juli 2009

NOG ÉÉN KEER

http://video.msn.com/?mkt=nl-nl&fg=NLNL_SonyBMG_RecentVideo&vid=bcc16649-8504-4c63-a2b5-1b659eb79d46

vrijdag 3 juli 2009

Herdenking Michael Jackson wordt grootste show ooit

Michael Jackson krijgt dinsdag het afscheid waar hij zelf van gedroomd heeft: een groots spektakel met beroemde artiesten die er de grootste show op aarde van willen maken. De herdenking gaat door in Staples Center, het stadion van NBA-kampioen LA Lakers. Een miljoen mensen zal afzakken naar Los Angeles en zeker 750 miljoen mensen zullen het op tv volgen.

Obama
In het stadion kunnen slechts 20.000 mensen binnen, maar buiten zullen grote schermen worden opgesteld. Het lijstje genodigden zal mogelijk indrukwekkend worden. Enkele mensen die al zeker een uitnodiging kregen: de Amerikaanse president Barack Obama, Sir Paul McCartney, Diana Ross en Liz Taylor.

Dure kist
Quincy Jones, het brein achter het album 'Thriller', liet alvast weten dat hij niet aanwezig zal zijn. "Dit is niet wat ik wou zien. Ik ga niet meer naar begrafenissen zolang ik leef. Dat kan ik niet meer aan." Jacko zal in een gouden kist ter waarde van 17,5 miljoen euro liggen. Het is hetzelfde type kist als die van James Brown enkele jaren geleden.

Circus
De eigenaars van het stadion, AEG Live, wilden de fans 17 euro aanrekenen om de herdenking bij te wonen. Volgens de familie Jackson zullen zeker 11.000 kaartjes gratis worden aangeboden. Een groot circus had Staples Centre volgende week al geboekt, maar voor Michael Jackson maakten ze graag plaats. Ze noemen zichzelf 'de grootste show op aarde'. Dat zijn exact dezelfde woorden die Michael ooit gebruikte toen hij zijn begrafenis omschreef.

Het afscheid van Michael Jackson wordt zeker in aantal het meest indrukwekkende ooit. Elvis lokte 'slechts' 75.000 mensen naar Memphis en ook prinses Diana haalde maar 250.000 toeschouwers. (gb)
03/07/09 08u33
Bron: HLN

Michael Jackson wou achtling adopteren voor zoontje

Michael Jackson wou enkele weken voor zijn dood nog de achtling van 'octomama' Nadya Suleman adopteren. Jacko had graag een grotere familie gehad en besloot Suleman zelfs geld aan te bieden voor haar kinderen. De acht kinderen konden zo speelmaatjes worden van zijn eigen zoontje Blanket. Dat meldt de Britse Mirror.

Toekomst
"Blanket zou het geweldig vinden als er meer kinderen zouden zijn", zei Michael een tijdje geleden. "Ik zou voor de acht kinderen kunnen zorgen. Ze zouden bij mij wonen en alles krijgen. Ze zouden een geweldige toekomst hebben." Michael wou ook moeder Nadya helpen, zodat ze zich geen zorgen meer hoeft te maken over haar enorme kroost.

Telefoon
Suleman had al zes kinderen en Michael was ervan overtuigd dat ze de achtling aan hem zou afstaan. De woordvoerder van de octomama was verrast toen hij Michael Jackson aan de lijn kreeg. Er belden wel regelmatig beroemdheden om steun aan te bieden, maar Jacko wou de achtling eigenlijk gewoon kopen. De woordvoerder vertelde Suleman niets over de telefoontjes van Jackson en zijn medewerkers. Hij was er zeker van dat de kinderen te belangrijk voor haar zijn. (gb)
03/07/09 09u00
Bron: HLN

De laatste repetitie van Michael Jackson

De dag voor zijn overlijden. Kijk naar de repetitie van Michael Jackson:Klik op de titel.