Translate

vrijdag 13 februari 2009

Opmerkelijk nieuws: 20 miljoen Chinezen zoeken een baan

Opmerkelijk nieuws: 20 miljoen Chinezen zoeken een baan

Wie is enger Uri Geller of Vincent

Vorige week vrijdag heb ik gekeken naar de Uri Geller show. Dat was echt lachen om te zien hoe Uri zich ergerde aan Vincent. Hij wil beslist niet dat Vincent de volgende Uri Geller wordt. Wat deze Uri niet ziet is dat hij zelf veel enger is dan die Vincent. De manier waarop hij de camera inkijkt en mensen schaamteloos oproept om thuis glaasje te draaien vind ik ongepast. Deze man weet niet wat voor consequenties dat heeft of het interessert hem niet, als hij maar het onderwerp van gesprek is. Hij is op eigen eer en glorie uit. Voor mij is hij een charlatan. En ik denk inderdaad dat hij de mensen in de maling neemt en niet over uitzonderlijke paranormale krachten beschikt. Vanavond zal ik zeker weer kijken al is het maar om te zien hoe hij zich weer zal ergeren aan Vincent. En ik hoop dat Vincent volgende week er toch weer bij zal zijn en uiteindelijk wint.

@Eva

Testpiloot Porsche komt om op Autobahn

HLN update Op de Duitse A5 bij Darmstadt is vanochtend een 51-jarige testrijder van Porsche om het leven gekomen. Hij reed met een nog gecamoufleerd prototype van een nieuwe 911. Een tweede testwagen die hem volgde, kon het ongeluk nog net ontwijken.

De Duitse politie geeft verder geen informatie over de details van het ongeval. Door nog onbekende oorzaak is de auto onder de middenvangrail doorgeschoten.

De Autobahn is door de crash tot zeven uur vanochtend afgesloten geweest. Ook het verkeer in de tegengestelde richting naar Frankfurt heeft hinder ondervonden door het ongeluk. (autoweek.nl/jvr)
13/02/09 10u30


Bron: HLN

Knul van 13 trotse vader van dochtertje

Mocht je hem tegen het lijf lopen, zou je zeggen dat hij niet ouder is dan acht jaar. Maar Alfie Patten is wel degelijk dertien en bovendien kersvers vader van een dochter. Het kindje heet Maisie Roxanne, de moeder is de vijftienjarige Chantelle Steadman.

Zakgeld
Volgens The Sun heeft vader Alfie geen flauw idee van wat een doos luiers kost, krijgt de knaap nog zakgeld van zijn ouders en speelt hij iedere dag met zijn PlayStation. Maar apetrots op zijn dochter is hij des te meer.

Eén keer seks, meteen prijs
De knaap had éen keer seks met Chantelle Steadman, maar het was meteen prijs. Omdat ze allebei tegen abortus zijn, besloten ze het kind te houden. Alfies vader, die op zijn 45e opa werd, is erg trots op zijn kind. "Hij had ook achter zijn PlayStation kunnen blijven zitten, maar kiest er voor een liefdevolle vader te zijn", zegt hij.

Blijven slapen
Voorlopig woont de baby in bij de werkloze vader van Chantelle, haar moeder en haar vijf broers. Alfie mag wel blijven slapen om voor zijn kind te zorgen. (eb)
13/02/09 08u51

Bron: HLN

dinsdag 10 februari 2009

Ervaren stuntpiloot Lusk overleeft lugubere val niet

De 24-jarige Amerikaanse freestyle-motorcrosser Jeremy Lusk is niet meer. De Red Bull X-Fighter smakte bij zijn ultieme sprong in Costa Rica keihard tegen de grond. Lusk werd zwaar gewond afgevoerd naar het ziekenhuis waar hij onmiddellijk geopereerd werd. Daar is de razend populaire stuntman zopas bezweken aan zijn verwondingen. (dea)
10/02/09 11u56

Bron: HLN