Translate

maandag 19 januari 2009

Veearts haalt vijftien fopspenen uit hond

Het mysterie van de verdwenen tutten is opgelost. Een Amerikaanse familie snapte het niet. Ze bleven maar fopspenen kopen voor hun dochtertje en in geen tijd waren ze verdwenen. Tot ze met de hond naar de veearts gingen, hij haalde vijftien tutten uit het beestje.

Vrij uitzonderlijk
De bulldog had ook nog stopsels van flessen en een stuk van een basketbal opgegeten, schrijft de St. Louis Post-Dispatch. Een paar van de fopspenen waren al zwart geworden door het maagzuur van de hond. De kosten voor de operatie werden betaald door een verzekeraar. Volgens de 'Veterinary Pet Insurance' ging het toch om een vrij uitzonderlijk geval. David en Jennifer Swart uit Warson Woods zullen voortaan beter opletten als ze nog eens een nieuwe tut voor hun achttien maanden oude dochter kopen. (vsv)
19/01/09 10u30

Meisjes uitgehuwlijkt aan heilige kikker

In een Indiaas dorp zijn twee zevenjarige meisjes uitgehuwelijkt aan twee kikkers om het dorp te beschermen tegen mysterieze ziektes.

De meisjes, Vigneswari and Masiakanni, werden in traditionele huwelijkskleding gestoken en in het afgelegen dorp Pallipudupet in de echt verbonden met twee 'heilige' kikkers die voor de gelegenheid uit het moeras waren gehaald.

De twee huwelijken waren een onderdeel van de oogstfeesten die al generaties lang worden gehouden in het dorp. Na de bruiloft werden de kikkers weer losgelaten in het moeras en keerden de meisjes weer naar huis terug. (anp/mvl)
19/01/09 07u42

Bron: HLN