Translate

maandag 1 juni 2009

Maleisische prins mishandelde model met scheermessen

Een jong Indonesisch-Amerikaans model is vorig jaar als seksslaaf misbruikt, gedrogeerd en gefolterd door de Maleisische prins van de deelstaat Kelantan. Dat heeft de moeder van de 17-jarige Manohara Odelia Pinot bekendgemaakt. De moeder dient dan ook klacht in tegen de 31-jarige prins Tengku Temenggong Mohammed Fakhry. Ze liet ook weten dat de Maleisische en Indonesische regeringen de zaak in de doofpot wilden steken.

Pinot huwde de prins in wat Indonesische media een sprookjeshuwelijk noemden. "Ik moest vrolijk kijken in het openbaar, maar achter de schermen werd ik verkracht en gemarteld met onder meer scheermessen. Ik kon ontsnappen toen ik met mijn schoonvader op bezoek was in Singapore."

Ze schudde haar bewakers af en wist de Singaporese politie in te schakelen. Die liet echtgenoot Fakhry weten dat hij haar niet kon dwingen mee terug te keren naar Maleisië. Ze ging vervolgens terug naar haar familie in Indonesië. De prins noch zijn familie hebben op de beschuldigingen gereageerd. (anp/dea)
01/06/09 14u58

Bron: HLN

1 opmerking:

  1. BUKTI KE TERBELAKANGAN ARISTOKRASI ASIA TIMUR SELATAN.BUKTI MEREKA LEBIH SUKA MNGHIDUP 400 TAHUN NYG LALU,SEJARAHNYA AKAN ADALAH BIANG KESUSUHAN MEREKA.EMANSIPASI BANGSA MANUSIA TDK PERNAH BISA TERTAHAN.BAIK KAUM BURUH MAUPUN WANITA.ANDAINYA MASA LAMPAU TDK ADA PAHLAWAN KAYA BUNG KARNO.PANCASILA.INDONESIA.INDONESIA M A S I H KEPUNYAAN BELANDA.SEPANJANG SEPULUHAN2 TAHUN LAGI.INDONESIA TDK PERLU PETUNJUK SIAPAPUN.INDONESIA BERDIKARI.ITU BERNAMA EMANSIPASASI.ITU WARISAN BUNG KARNO.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: