Translate

vrijdag 26 september 2008

Amanda doet aangifte tegen Brian

Amanda doet vrijdag schokkende onthullingen in Telegraaf. De ex Gouden Kooi-bewoonster zegt in elkaar geslagen te zijn door Brian. 'Mannie' heeft aangifte tegen Brian gedaan bij de politie. Eerder al kwam het bericht naar buiten dat Amanda en Brian uit elkaar waren, vergezelt van een keurige verklaring waarin gezegd werd dat de twee in goed overleg een punt achter hun relatie hebben gezet. Nu doet de paaldanseres een heel ander boekje open: "Hij heeft me ook bedreigd en mijn keel dichtgeknepen,” vertelt de voormalig bewoonster van de miljonairsvilla.

Amanda vervolgt: "En eigenlijk begon dat al tijdens het programma. Maar ik heb er nooit met iemand over gesproken. Ik hoopte dat alles anders zou worden als we eenmaal uit het huis zouden zijn. Niet dus. Brian is nog erger dan ik dacht." Mannie zit er helemaal doorheen. "Ik slaap slecht en eet nauwelijks meer. Ik snap nu opeens waar de uitdrukking ’ik kots van je’ vandaan komt. Ik heb werkelijk gespuugd van ellende. Maar nu ben ik strijdbaar. Ik heb aangifte gedaan. Iedereen mag weten hoe de echte Brian is!"

"Had ik na die eerste klap maar meteen een punt achter onze relatie gezet," zegt Amanda. "Ik weet het nog goed. Brian en ik zaten in De Gouden Kooi en lagen in bed. Op een zeker moment was ik het ergens niet mee eens. Hierop greep hij me bij de keel. Ik kon geen adem meer halen. Ik ben de badkamer ingevlucht en ging vervolgens over mijn nek." Amanda zucht. "Zelfs het productieteam zette vraagtekens bij de manier waarop Brian met me omging, maar ik heb hem nooit verraden. In De kooi waren we immers allemaal concurrenten van elkaar, en ik wilde me niet zwak tonen." Verontschuldigend: "Ik was smoorverliefd op die jongen. Nam zijn commanderende manier van praten en agressieve buien voor lief. Ik was er heilig van overtuigd dat Brian, als we eenmaal ’buiten’ waren, heel anders zou zijn."

Na de finale gingen de twee samenwonen in Almere. "En al in de eerste week ging het mis. Bij het minste of geringste vloog Brian me aan of begon hij met meubels te gooien. En er zijn nog wel ergere dingen gebeurd, zoals een kussen op mijn gezicht duwen of keihard aan mijn haren trekken. Eén keer ben ik zelfs in shock geraakt. Ik liep blauw aan en begon te klappertanden. Toen wist ik: ik moet bij je weg. Ik heb nu alleen mijn paspoort en wat andere papieren meegenomen. Meubels, schilderijen, alles staat er nog. Ik hoef niets meer van hem."

Bron:msn starlounge