Translate

zondag 13 juli 2008

Angelina is bevallen

La moment suprême is aangebroken.
De Amerikaanse actrice Angelina Jolie is zaterdagavond in Nice bevallen van een tweeling. Het is een jongen en een meisje geworden. De kinderen hebben de namen Knox Léon en Vivienne Marcheline gekregen. De gynaecoloog Michel Sussmann laat aan de krant Nice-Matin weten dat vader Brad Pitt, moeder Jolie en de kinderen het goed stellen. De liefhebbers van details mogen noteren dat de tweeling iets voor 20.00 uur is geboren, via een keizersnede. Knox Léon weegt 2,27 kilogram en Vivienne Marcheline 2,28 kilogram.


Een familiefoto heb ik niet. Daarvoor heb ik het geld niet. Een Amerikaanse krant wel, die betaalt er zo'n kleine 11 miljoen dollar voor. Meteen heb je ook de oplossing voor alle acteurs die dreigen met een staking: maak meer kinderen en verkoop de foto's aan de hoogste bieder. Al gaat het geld van Jolie en Pitt wel naar een humanitair doel en niet naar de nieuwe babykamer.

Daarmee is de babyboom in Hollywood eensklaps met 2 stuks vergroot. Vorige week beviel Nicole Kidman van Sunday Rose, Jessica Alba was haar voor met Honor Marie en ook Matthew McConaughey is papa geworden. In de toekomst mag je nog meer baby's verwachten dankzij Naomi Watts, Michelle Monaghan en Gillian Anderson.

Bron:http://nl.cinematical.com/2008/07/13/angelina-is-bevallen/