Translate

zaterdag 10 mei 2008

Groene hond geboren

WASHINGTON - Een jong hondje dat deze week ter wereld kwam in de Verenigde Staten ziet er wel heel anders uit dan zijn broertjes en zusjes. De kleine Golden Retriever uit Alhambra (Californië) is niet blond, maar groen, zo berichtten Amerikaanse media vrijdag.

Volgens dierkenners blijft het beestje - Wasabi genaamd - niet altijd groen, maar zal zijn opmerkelijke kleur binnen twee tot vier weken verdwijnen.

Dierenartsen zeggen dat de placenta, die groen van kleur is, heeft afgegeven.

Wasabi (genoemd naar de groene scherpe Japanse mosterd) lijkt er geen last van te hebben. Hij verkeert in goede gezondheid.
Bron: De Telegraaf

maandag 5 mei 2008

Amerikaan houdt 300 kattenlijken in vrieskisten

(Novum/Ap) - De politie in de Amerikaanse staat Californië heeft een man gearresteerd die in zijn huis drie vrieskisten met daarin de bevroren lijken zo'n driehonderd katten had staan. In het huis van de 47-jarige Michael Vondueren, dat vol lag met kattenpoep, werden ook nog eens dertig levende katten gevonden.

Vondueren werd gearresteerd omdat hij verzet bood toen de politie zijn huis wilde betreden en omdat hij een automatisch vuurwapen zou hebben. De 81-jarige moeder van Vondueren woonde ook in het huis. Over de motieven van de man is nog niets bekend.