Translate

dinsdag 1 december 2015

Moeder doodgereden vlak na overleven harde crash

Brittany Leith liep na de crash de weg op om spullen te verzamelen en werd dodelijk aangereden. © facebook.


Slechts enkele minuten nadat ze een heftig verkeersongeval overleefde, werd Brittany Leith zondagnacht doodgereden op een snelweg op Long Island, New York. De jonge, alleenstaande moeder was teruggelopen naar haar auto om haar tasje te pakken, zo meldde de politie van New York.

Brittany Leith was op weg naar huis na een bezoek aan vrienden toen ze rond 3.54 uur op de Southern State Parkway in aanraking kwam met een wegafscheiding en over de kop sloeg.

De 25-jarige kapster overleefde de crash op miraculeuze wijze. Zonder een schrammetje wist ze, geholpen door omstanders, door een raam van haar geplette Nissan te kruipen.

Dood
Vlak daarna besloot de jonge vrouw tegen het advies van haar helpers in, toch vanaf de zijkant van de weg terug te lopen naar haar auto. Ze wilde haar tasje en andere eigendommen verzamelen. Op dat moment werd zij hard geraakt door een andere auto. Ze was op slag dood.

De chauffeur verklaarde dat hij Leith niet had gezien. Ook haar verongelukte wagen had hij niet opgemerkt omdat de lichten van het voertuig niet meer functioneerden.

Na de fatale aanrijding werd ook nog een agent in zijn politieauto aangetikt door een andere auto. De agent had zijn auto zo op de snelweg geparkeerd dat hij de plek waar Leith lag, afschermde voor het aankomende verkeer. De man raakte lichtgewond en moest naar het ziekenhuis voor verzorging.
Bron

1 opmerking:

  1. In- en in-triest. Laten we ons toch blijven realiseren dat we in het verkeer nooit de enige weggebruikers zijn maar steeds rekening met elkaar dienen te houden.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: