Translate

donderdag 26 november 2015

Politie rukt uit na doodsbedreigingen aan spin

© Facebook Harbourside LAC - NSW Police Force.


De politie in Sydney is zaterdag met gillende sirenes uitgerukt naar woning, nadat er meerdere meldingen binnen waren gekomen dat een vrouw met de dood werd bedreigd door een man. Buurtbewoners hoorden een vrouw schreeuwen, geschuif met meubels en een man roepen: ,,Ik ga je vermoorden. Sterf, sterf!'' Eenmaal bij het huis aangekomen, bleek de man op jacht te zijn naar een spin.

De politie kreeg rond 02.00 uur 's nachts meerdere meldingen over de bedreigingen in de woning. Direct snelden meerdere politiewagens naar het adres. Een hijgende en verwarde man deed open. Na een korte en snelle conversatie barsten de agenten in lachen uit. De doodsbedreigingen waren aan het adres van een spin. ,,Ik heb echt een heel erge hekel aan spinnen. En dit was een hele grote!'', was de reactie van de man, die zich flink schaamde voor de situatie.

Tijdens het kat-en-muisspel had de man een aantal meubelstukken met veel kabaal verschoven. Toch bleven de agenten nog met één vraag zitten: ,,Waar kwam dat vrouwelijke gegil vandaan?'' De man kon niks anders dan bekennen: ,,Tsja, sorry. Dat was ik.''

Voordat de dienders definitief weggingen, checkten ze voor de zekerheid toch nog even de woning. Daar vonden ze inderdaad enkel de dode spin.
Bron

1 opmerking:

Laat een reactie achter: