Translate

maandag 2 november 2015

Parachutist vast op drie kilometer hoogte na foute sprong

Een parachutist heeft maar liefst 30 minuten ondersteboven onder een vliegtuig gehangen, nadat de waaghals net na de sprong aan het toestel vast kwam te zitten.

In de meeste gevallen heeft een mislukte skydive te maken met een parachute die dienst weigert te doen of een botsing in de lucht, maar de beproeving die Fernando Gava uit Peru onlangs meemaakte, was van een ander kaliber. De ervaren parachutist, met meer dan 1.000 sprongen achter zijn naam, bleef met zijn springpak aan het vliegtuig vastzitten op het moment dat hij zijn zoveelste adrenalinekick wilde scoren.

Ongeveer een halfuur bungelde de man aan het vliegtuig op een hoogte van ruim drie kilometer. Het vliegtuig bleef intussen rondjes cirkelen. Vrienden en familie konden zijn worsteling volgen vanaf de grond en filmden het incident.

Lossnijden
Gava kon zichzelf uiteindelijk bevrijden met een mes dat hij bij zich droeg. Vervolgens gebruikte hij de reserveparachute om veilig aan de grond te komen, meldt ABC News.

De Peruviaan kwam zo goed als ongeschonden uit het avontuur. Hij liep wel een kleine verwonding aan zijn hand op bij zijn poging zijn broek los te snijden.
Bron: video

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: