Translate

maandag 5 oktober 2015

YouTube-ster (13) overlijdt dag na vraag over zijn toekomst
,,Wat zou je jouw toekomstige ik willen vragen?'' Die vraag kreeg Caleb Logan Bratayley (13) voor de voeten geworpen in één van de filmpjes die de familie Bratayley dagelijks op YouTube plaatst. Hij nam de camera in zijn hand en filmde. Het zou zijn laatste clip worden: nog geen vierentwintig uur later overleed de jongen onverwacht.

In het laatste filmpje voor zijn dood gaat Caleb onder meer in op de door zijn ouders gestelde toekomstvraag. Op het einde van de video zei hij: ,,Tot morgen.'' Zover is het nooit gekomen: Caleb overleed de dag nadat de familie de video maakte.

Op sociale media laat zijn familie weten dat Caleb een natuurlijke dood is gestorven. ,,Dit is een schok voor ons'', staat te lezen op Instagram. ,,Woorden schieten tekort. Door zijn ongelooflijk leuke, lieve en prachtige ziel hielden we allemaal van hem, als YouTuber, vriend, broer en zoon.''

Miljard views
In de filmpjes van de familie Bratayley speelde Caleb als de zoon des huizes sinds 2010 een belangrijke rol naast zijn twee zusjes Annie en Hayley. Het vloggende gezin heeft ontzettend veel fans: het YouTube-kanaal heeft ruim 1,6 miljoen abonnees en het best bekeken filmpje kreeg 22 miljoen views, voor het hele kanaal waren dat er meer dan een miljard.

Om hun zoon te eren, plaatste de familie een video van 21 minuten online met fragmenten uit het veel te korte leven van Caleb.
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: