Translate

dinsdag 20 oktober 2015

Passagier bijt medepassagier en sterft in vol vliegtuig


Politie vindt amfetamine in de koffer van reisgenote

© EPA.


Een 24-jarige man is overleden nadat hij tijdens een volgeboekte vlucht een woedeaanval kreeg en een andere passagier begon te bijten. De vlucht van Aer Lingus van Lissabon naar Dublin werd daardoor omgeleid naar Cork. Een Portugese vrouw (44) die met hem meereisde is aangehouden, meldt RTE. In haar koffer werd amfetamine gevonden.

De vlucht van zo'n twee uur van Lissabon naar Dublin verliep dramatisch. Halverwege werd de 24-jarige passagier boos, beet hij een andere passagier, werd 'extreem gewelddadig' en moest door de crew in bedwang worden gehouden.

De piloot beriep zich op een 'medisch noodgeval' en zette het vliegtuig in Cork aan de grond. Toen was de bijtende passagier, die onwel werd en het bewustzijn verloor, al overleden.

,,Het geluid dat hij maakte, was iets wat ik nog nooit van mijn leven heb gehoord," zegt getuige John Leonard tegen Metro. ,,Afschuwelijk om op zo'n manier aan je einde te komen."

De passagier die gebeten werd, raakte gewond en moest overgebracht worden naar het ziekenhuis. De 170 inzittenden zijn ondervraagd door de politie. De passagiers werden even later met een bus naar Dublin gereden
Bron

1 opmerking:

  1. Een nare ervaring voor de andere passagier. De man had waarschijnlijk een overdosis amfetamine gebruikt. Maar dat wordt niet in het draadje vermeld, wel gesuggereerd.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: