Translate

woensdag 14 oktober 2015

Ouders opgepakt na dood tiener in kerk New York

Een 19-jarige jongen is om het leven gekomen nadat hij zondag in een kerk in de Amerikaanse deelstaat New York urenlang geslagen werd door zijn ouders en door andere kerkgangers. De daders wilden hem op die manier dwingen tot het opbiechten van zijn zonden, zo meldt de politie van New Hartford woensdag.

Ook de twee jaar jongere broer van het slachtoffer werd mishandeld in de 'Word of Life Christian Church' in New Hartford, 370 kilometer ten noordwesten van de stad New York. Hij raakte zwaargewond en moest worden opgenomen in het ziekenhuis.

Zonden opbiechten
,,De twee broers werden gedurende enkele uren onophoudelijk onderworpen aan fysieke bestraffingen, in de hoop dat ze hun zonden zouden opbiechten en om vergiffenis zouden vragen", aldus Michael Inserra van de lokale politie.

De ouders zijn opgepakt op verdenking van doodslag. Vier andere leden van de kerkgemeenschap, onder wie de oudere zus van de slachtoffers, werden eveneens gearresteerd en aangeklaagd voor mishandeling.

De politie was een onderzoek gestart nadat de ouders hun zwaargewonde 19-jarige zoon maandag naar het ziekenhuis hadden gebracht. Het slachtoffer overleed daar later aan zijn verwondingen.
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: