Translate

vrijdag 16 oktober 2015

Koala geeft afscheidsknuffel voordat hij vrij wordt gelaten

Een jonge door mensen opgevoede koala heeft op een bijzondere manier afscheid genomen van zijn surrogaatouders. Nadat het dier werd vrijgelaten keerde de koala terug voor een heuse afscheidsknuffel.

De koala ontdekt na zijn vrijlating eerst vlug zijn nieuwe omgeving, en komt daarna terug gerend voor een dikke knuffel van zijn menselijke papa. Een filmpje van het emotionele moment is woensdag op youtube gezet en is inmiddels al meer dan 90.000 keer bekeken.

Koala Imogen is opgevoed door Kylie Elliot en Matt Radnidge, van het Symbio Wildlife Park in Helensburgh, vlakbij Sydney. Al op jonge leeftijd werd Imogen wees, doordat ze haar moeder verloor door leukemie.

Benenklimmer
Toen het beestje weer op eigen benen kon staan, besloten ze haar weer naar het wildlife park te brengen. Daar klimt Imogen eerst nog vlug in de boom, voordat ze terug komt gerend en in de benen van één van haar reddende engels springt.

Matt blijft dit schouwspel filmen terwijl hij het kleine beestje probeert gerust te stellen met luchtkusjes en lieve woorden.BronGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: