Translate

woensdag 21 oktober 2015

Amerikaanse kleuter doodgeschoten bij verkeersruzie

De 4-jarige Lilly © GoFundMe.


Een Amerikaanse kleuter heeft een geval van verkeersagressie op een snelweg in de staat New Mexico met de dood moeten bekopen. Een automobilist schoot bij het inhalen op de auto waar het vierjarige meisje met haar ouders inzat.

De 4-jarige Lilly, die op de achterbank zat, werd in haar hoofd geraakt en overleed korte tijd later. De dader ging er met hoge snelheid vandoor. Voorafgaand aan de schietpartij zou er tussen de automobilist en de vader van het meisje ruzie zijn geweest om een verkeerssituatie.

Wat er precies gebeurd is, is nog niet duidelijk. De schutter is voortvluchtig en de politie heeft de hulp van het publiek ingeschakeld om de man te vinden. Een tante van het meisje heeft inmiddels een website opgezet om geld in te zamelen voor de begrafenis van het meisje. In een aantal uur was daar al meer dan drie keer het benodigde bedrag binnen.

Op de site staat een verklaring van de moeder die oproept mee te zoeken naar de man die haar dochter doodschoot. ,,Ik moet degene pakken die mijn schatje heeft afgenomen van mij, haar vader en haar broer. Ik smeek jullie, deel dit alsjeblieft."
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: