Translate

dinsdag 22 september 2015

Spin veroorzaakt bizar verkeersongeluk

De auto waar de spin, de jongen en de fobische moeder zaten © Kosciusko County Sheriff¿s Department.

Acht poten, een negenjarige jongen en een moeder met een spinnenfobie hebben samen een bizar verkeersongeval veroorzaakt, met een nog verrassendere afloop. Dat meldt The Washington Post.

Afgelopen week reed Angela Kipp in de Amerikaanse staat Indiana achteruit haar afrit af. Achterin de auto zat haar 9-jarige zoontje, en op haar schouder een spin. Die zag de 35-jarige pas toen ze over haar schouder keek bij het achteruit rijden. Totaal in paniek gooide de moeder het autoportier open en vluchtte de auto uit.

Die auto - een automaat - bleef gewoon doorrijden. Haar zoontje was zo slim om naar voren te klimmen en in de bestuurdersstoel te gaan zitten. Maar als onervaren bestuurder trapte hij keihard op het gaspedaal en niet op de rem. De auto schoot naar achter de weg op waar net een schoolbus langsreed en knalde op het gele gevaarte.

Ongekend
Wonder boven wonder rolde de jongen de auto uit via het nog steeds openstaande portier en bracht hij het er zonder ernstige verwondingen vanaf. In de bus zaten op het moment van de aanrijding geen kinderen en de buschauffeur hield aan het geheel nog geen schrammetje over.


Politieagent Chad Hill zegt tegen de Amerikaanse krant dat dit het ongebruikelijkste incident in zijn hele 25-jarige carrière was. ,,Deze opeenvolging van gebeurtenissen is echt ongekend." Hij is niet van plan één van de betrokken bestuurders op te pakken.


Bron

1 opmerking:

Laat een reactie achter: