Translate

dinsdag 8 september 2015

Moeder slaat juf in elkaar na mislukt schoolreisje van zoon

Foto ter illustratie © anp.


Een moeder heeft een juf van de Jan Hekmanschool in Ouderkerk aan de Amstel dusdanig toegetakeld, dat deze hevig geschrokken en met verwondingen thuis zit, schrijft Het Parool dinsdag. Zij haalde verhaal omdat haar zoontje tijdens het schoolreisje naar huis werd gestuurd.

Groep vijf van de school in Ouderkerk was donderdag op schoolreisje naar het Archeon in Alphen aan den Rijn. Het jongetje schijnt zich daar zo misdragen te hebben, dat zijn vader hem is komen ophalen.

De moeder van het jongetje is volgens getuigen bij aankomst van de bus verhaal gaan halen bij de juf: 'Ze liep op de docente af en heeft haar volledig in elkaar gemept.'

Vechtpartij
Het voorval gebeurde onder de ogen van vele ouders en kinderen, aldus Het Parool. Een vader zou tussenbeide zijng ekomen en de juf heeft 'een behoorlijke kale plek op haar hoofd en een verwonding aan haar wang'.

Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie meldt dat de moeder is aangehouden voor zware mishandeling. Er is een contactverbod opgelegd van drie maanden. De moeder mag wel op school komen, maar mag geen contact hebben met de juf.Bron :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: