Translate

maandag 10 augustus 2015

Moeder kneep keeltjes baby's dicht uit pervers genoegen

Jones kreeg zes jaar cel. © kos.Tot tien maal toe heeft ze de keeltjes van haar twee baby's dichtgeknepen. ,,Ik had last van aanvallen", beweert de Britse Jessica Jones (22).

De jonge moeder van 22 werd opgepakt nadat ze een van haar zoontjes opnieuw mishandelde in het ziekenhuis. Ze verstikte haar kinderen tot op het punt dat ze hun bewustzijn verloren. Jones filmde het en verklaarde dat ze het deed uit een soort van 'perverse zelfbevrediging'. De rechter veroordeelde de Britse tot zes jaar gevangenis. Haar man die niet op de hoogte was van haar daden, is intussen van haar gescheiden.

De hulpdiensten troffen haar zoontjes blauw en bewusteloos aan. Het is een wonder dat de baby's de grillen van hun moeder overleefd hebben, was te horen in de rechtbank van Truro.

Betrapt
Twee jaar lang vierde ze haar perverse verlangens bot op haar kinderen. Ze werd uiteindelijk 'betrapt' in het ziekenhuis waar ze een van haar kinderen opnieuw aanviel. De jongens herstelden altijd snel maar de dokters bleven voor een raadsel staan. Toch stemde Jones ermee in dat een van haar zoontjes opgenomen zou worden voor verder onderzoek. Het was tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis van Derriford in Plymouth dat alles aan het licht kwam. Op beelden van een bewakingscamera was te zien hoe ze haar jongetje opnieuw aanviel. Ze gaf de feiten toe en werd opgepakt.

De rechtbank in Truro kreeg te horen dat ze er een pervers genoegen in schepte om haar kinderen te zien lijden nadat ze hen de keel dichtgeknepen had. Rechter Somon Carr veroordeelde haar tot zes jaar gevangenis. Jones had dan ook schuldig gepleit voor de gevallen van kindermishandeling. Ze versmoorde een van haar zonen drie keer toen hij tussen de vier en zeven maanden oud was. Haar andere zoontje versmoorde ze zeven keer toen hij negen maanden oud was.

Ziekte
Volgens aanklager David Evans was de man van Jones nooit thuis toen ze haar baby's mishandelde. Hij is intussen gescheiden van haar. Volgens haar advocaat Adrian Chaplin leed zijn cliënte aan een ziekte en een depressie die haar onstabiel maakten. Hij ging niet akkoord met de stelling van de aanklager dat ze er genoegen in schepte om haar kinderen te kwellen. Volgens hem was haar vreemde gedrag ook voor haar een raadsel.

Rechter Carr gaf nog aan dat de jongetjes het vandaag prima stellen maar dat gezondheidsproblemen op latere leeftijd niet uit te sluiten zijn. ,,We hebben nog altijd geen duidelijk beeld waarom je het precies gedaan hebt", besloot Carr voor hij haar naar de gevangenis stuurde.
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: