Translate

zaterdag 8 augustus 2015

Man wil politie te slim af zijn en kauwt vingertoppen eraf


Kenzo Roberts tijdens zijn actie. © YouTube.


Een 20-jarige Amerikaanse man die verdacht wordt van het stelen van een auto, dacht eind vorige week op slimme wijze de politie tegen te werken. Hij kauwde stukjes van zijn vingertoppen af, om niet geïdentificeerd te kunnen worden op basis van zijn vingerafdrukken.

Kenzo Roberts werd vorige week donderdag gearresteerd in Florida voor het stelen van een gloednieuwe Mercedes. Agenten kwamen er al snel achter dat hij een valse identiteitskaart bij zich had en dus besloten ze hem mee te nemen naar het bureau voor het nemen van vingerafdrukken. Hij werd achterin een politiebusje gezet, met een camera vol op zijn gezicht.

Opmerkelijk
Omdat Kenzo niet wilde dat zijn vingerafdrukken zijn ware identiteit zouden prijsgeven, besloot hij over te gaan tot een opmerkelijke actie. Op beelden die de camera in het politiebusje maakte, is te zien hoe hij op zijn vingertoppen kauwt en zo probeert de politie te slim af te zijn. Met een strak gezicht staart hij tijdens het kauwen voor zich uit, alsof hij geen enkele last lijkt te hebben van pijn.

Al zijn inspanningen ten spijt, kon Kenzo's actie niet voorkomen dat hij alsnog werd geïdentificeerd. Naast de autodiefstal bleek hij nog een waslijst aan vergrijpen op zijn naam te hebben staan. Kenzo zit momenteel vast in de Lee County Jail in Florida, in afwachting van zijn proces.Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: