Translate

zaterdag 8 augustus 2015

Fransman begraaft zijn hond levend


De Bordeauxdog lag begraven onder stenen, met om zijn nek een zak vol steenpuin. Illustratiefoto. © Wikimedia.


In het Franse Carrières-sur-Seine is een man van 21 aangehouden nadat hij zijn hond levend had begraven. Het dier, een grote Bordeauxdog, lag onder stenen in een veld en had een zak vol stenen rond haar nek.

Het was een hond van een omwonende die tijdens een wandeling met zijn baasje de ontdekking deed, aldus de Franse krant Le Parisien. Het baasje zag nog net de snuit van de begraven hond boven de grond uitsteken. Hij heeft het dier opgegraven.

Tatoeage
,,Het was een grote hond, een Bordeauxdog. Het dier lag onder stenen en aan de halsketting was een zak vol steenpuin vastgemaakt", aldus een bron dicht bij het onderzoek. De politie kon op basis van de tatoeage van het dier al snel de eigenaar opsporen. De hond werd naar een dierenkliniek gebracht, waar ze kon gered worden. Haar leven is niet meer in gevaar.

De eigenaar van de hond verzette zich tegen de agenten en beweert dat het dier ontsnapt was. Dat is niet erg waarschijnlijk, aangezien het dier aan artrose leed, zo meldt de krant. In maart volgend jaar moet de man zich voor de rechter verantwoorden voor dierenmishandeling.
Bron

2 opmerkingen:

  1. Wat een schoft. Hij verdiend een flinke taakstraf om het af te leren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben benieuwd wat voor straf ie hiervoor krijgt Schoffelen?

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: