Translate

dinsdag 25 augustus 2015

Familie hoort levend begraven meisje in kist gillen

Voor velen is het een grote nachtmerrie: levend begraven worden. Helaas kwam deze in Honduras deze angstdroom uit. Nog ademend lag de zestienjarige Neysi Perez in haar kist. Haar familie heeft haar bevrijd nadat geroep uit de kist klonk, maar het mocht niet meer baten.

Voordat Neysi begraven werd, is zij doodverklaard in het ziekenhuis. Media in Honduras melden dat Neysi door een paniekaanval zou zijn overleden. Er kwam door de aanval schuim uit haar mond en zo bijgelovig als de familie was, dachten ze dat de duivel bezit van haar had genomen. Hoewel een priester haar heeft proberen te bevrijden van die duivel, is ze een paar uur later in het ziekenhuis doodverklaard.

Het meisje was kort getrouwd en is daarom in haar trouwjurk begraven. Haar man bezocht de dag na de begrafenis het graf van zijn vrouw, toen hij daar geluid uit hoorde komen. Op videomateriaal is te zien dat familieleden de kist van Neysi openbreken. Uit de staat van het lichaam van het meisje is op te maken dat ze inderdaad nog geleefd heeft. Haar vingertoppen waren namelijk opengehaald. Ook was de binnenkant van de kist kapot gemaakt.

,,Toen ik mijn hand op haar kist legde, hoorde ik er geluid uit komen. Ik hoorde geklop, daarna hoorde ik haar stem. Ze was voor hulp aan het roepen'', vertelde de echtgenoot aan nieuwsstation Primer Impacto. ,,Het was al een dag na haar begrafenis. Ik kon het niet geloven. Ik was heel hoopvol.''

Klinisch dood
De hysterische familie heeft de kist kunnen openen en heeft het meisje zo snel mogelijk naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht. Daar besluiten de artsen echter dat ze klinisch dood is. De familie heeft haar daarna weer terug moeten brengen naar de begraafplaats, in haar kist.

De artsen staan voor een raadsel door het plotseling tot leven komen van Neysi. Volgens hen kan het zo zijn dat ze een acute verslapping van de skeletspieren had, waardoor ze daarom eerder onterecht dood is verklaard. In de kist is ze uiteindelijk overleden aan zuurstofgebrek.
Bron : video

1 opmerking:

Laat een reactie achter: