Translate

zondag 26 juli 2015

Mannen overlijden na sprong in leeg zwembad in Duitsland

Foto ter illustratie © epa.


Twee mannen zijn in de nacht van zaterdag op zondag in het Zuid-Duitse Kulmbach (in de deelstaat Beieren) op uiterst tragische wijze aan hun einde gekomen. De slachtoffers sprongen van de tien meter hoge springtoren bij het plaatselijke openluchtzwembad. Wat ze blijkbaar niet wisten, was dat het bassin leeg was. Dat heeft de politie laten weten.

De politie zegt ervan uit te gaan dat de mannen van 20 en 24 jaar ,,illegaal het zwembad hebben betreden" en spreekt van een ,,tragisch ongeval". Het zwembad en de springtoren waren in staat van verval en om die reden al het hele seizoen gesloten, aldus de politie.

Een wandelaar sloeg zondagmorgen vroeg alarm. Toen hulpdiensten ter plaatse kwamen, was een van de mannen reeds overleden. Het tweede slachtoffer werd nog gereanimeerd, maar die poging mislukte.

De identiteit van de mannen is nog niet vrijgegeven. Vermoedelijk kwamen de mannen van een bierfeest in de buurt. Of er alcohol en drugs in het spel waren, moet uit de autopsie blijken die op de lichamen wordt verricht.
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: