Translate

donderdag 23 juli 2015

Inbreker verschanst zich drie dagen onder bed

Mugshot van Jason Hubbard © Politie Spotswood, New Jersey.


Een inbreker heeft zich drie dagen lang verstopt onder een bed in een huis in het Amerikaanse New Jersey. De bewoner vond de man per toeval nadat hij opeens geluid in een leegstaande kamer hoorde.

De inbraak vond plaats in het plaatsje Spotswood. De man, de 29-jarige Jason Hubbard, wist het huis via de voordeur binnen te sluipen toen de bewoner het vuilnis naar buiten bracht.

,,Hij had zich onder het bed van mijn dochter verstopt", verklaarde bewoonster Margaret Adamcewicz tegen de Amerikaanse nieuwszender ABC7. Jason is trouwens geen onbekende voor Margaret. ,,Hij heeft vijf jaar geleden met mijn dochter gedatet. Maar echt succesvol was de relatie niet. Ik heb hem al in geen vijf jaar meer gezien", aldus de moeder.

Dakloos
Het is niet bekend waarom Jason juist het huis van zijn ex heeft uitgekozen om zich te verstoppen. Volgens Margaret is hij dakloos, dus misschien was hij gewoon op zoek naar een warm plekje.

Echt comfortabel moet het verblijf niet zijn geweest. Gedurende drie dagen heeft de man volgens de bewoonster alleen wat water gedronken, want onder het bed werden geen etensresten aangetroffen.

Telefoons opladen
Jason werd uiteindelijk betrapt omdat een van zijn vier telefoons die hij aan het opladen was, geluid maakte. De echtgenoot van Margaret besloot een kijkje te nemen en trof de ex van zijn dochter aan onder haar bed. De oudste zoon van de familie heeft hem vastgehouden, totdat de politie arriveerde om hem te arresteren.

De man is opgepakt en aangeklaagd voor inbraak en het stelen van elektriciteit.Bron : video

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: