Translate

maandag 8 juni 2015

Nederlandse toeriste bungelt boven krokodil

© ABC.


Een Nederlandse toeriste beleefde in de Australische stad Darwin bange momenten toen een glazen kooi waarin ze stond, bleef hangen boven een krokodillenverblijf. De Scheveningse zat in de zogeheten Dodemanskooi, waarmee ze even onder water zou worden gedompeld om veilig tussen de zoutwaterkrokodillen te zijn. Door een storing bleef de kooi echter hangen.

De krokodillen hadden door dat Cynthia Spaans zich in een penibele situatie bevond. Een van hen bleef precies onder de kooi, ,,wachtend tot zijn maaltijd naar beneden zou vallen'', zei een getuige tegen de zender ABC.

In eerste instantie kon Spaans er nog wel om lachen, zich niet bewust van de ernst van de situatie. ,,Maar na vijf minuten werd ik panisch, omdat ik een beetje claustrofobisch ben." Uiteindelijk wist Spaans via een ladder uit de kooi te klimmen.

Het is niet de eerste keer dat het fout gaat met de attractie. In 2011 brak de kabel waarmee de kooi naar beneden wordt gelaten en viel die op de bodem van het water, met twee mensen erin.


Spaans doet haar verhaal © ABC.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: