Translate

maandag 22 juni 2015

Moeder geeft zoontje drank en drugs en zet foto's online


© facebook.


Een storm van protest. Dat was het voorspelbare resultaat van een aantal foto's op een facebookpagina van een Argentijnse moeder. De vrouw heeft het dan ook wel heel bont gemaakt met beelden van haar zoontje waarop te zien is hoe ze hem cider laat drinken en drugs laat roken. Verscheidene mensen hebben nu de handen ineen geslagen om de moeder op te sporen en haar aan te klagen voor kindermishandeling.

Het begon in januari met een foto van haar drinkende zoontje en met het bijschrift: ,,Kijk hoe hij al drinkt". Recent zette ze opnieuw een aantal foto's van haar ukje op haar facebookpagina. Dit keer met een sigaret in zijn mond, die verdacht veel lijkt op een joint: ,,Mijn schattige baby, je bent helemaal weg van jouw moeder", zette de moeder bij de foto.

Haatberichten
Het duurde niet lang voor haar pagina bedolven werd onder de haatberichten. De foto's werden verwijderd maar ze waren intussen al gekopieerd en wijdverspreid op het net. Intussen is ook het facebookaccount van de Argentijnse verdwenen.

Verscheidene mensen willen de vrouw identificeren en aanklagen. De kinderbescherming in het Zuid-Amerikaanse land wil enkel optreden als de naam van moeder en kind bekend zijn.Bron

1 opmerking:

  1. Een verkeerde manier om aandacht te vragen. Ik denk dat de moeder hulp nodig heeft.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: