Translate

dinsdag 16 juni 2015

Man verliest teelbal dankzij baas tijdens teambuilding

Michael Peacock (R) en zijn ex-baas Richard Langtry © New York Post.


Michael Peacock (45) uit New Jersey sleept zijn baas, Richard Langtry, voor de rechter na een uit de hand gelopen teambuilding. De dronken Langtry greep Peacock op het toilet hardhandig bij diens edele delen. Met zware gevolgen: Peacock moest zijn teelbal laten amputeren.

Tijdens een teambuilding van twee dagen in New York in juli 2012 liep het één en ander grondig mis. De drank vloeide rijkelijk en Richard Langtry werd alsmaar luidruchtiger en agressiever, volgens Peacock. Toen beide heren elkaar kruisten op het toilet, gebeurde het: ,,Hij greep Peacocks linkerteelbal, kneep er hard in en trok hem naar beneden alsof hij hem wou losrukken."

Impotentie
Peacock kon daarna geen erectie meer krijgen en moest drie operaties ondergaan. Bij één daarvan werd zijn linkertestikel verwijderd. Hij lijdt aan chronische pijn en impotentie.

Langtry werd ontslagen bij de firma Iron Mountain. Peacock, die door zijn collega's als de 'slechte' werd aangezien en werd uitgelachen, moest op een andere dienst gaan werken voor minder loon. Peacock stelt dat het bedrijf hem zo buitenjaagde. De omvang van de schadeclaim is niet gekend.
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: