Translate

vrijdag 8 mei 2015

Dreumes overlijdt door worstelmove van vaderFoto ter illustratie © Thinkstock.

Een Amerikaanse dreumes van 18 maanden is overleden nadat zijn stiefvader een worstelmove op hem uitprobeerde. De vader had de beweging op televisie gezien en wilde weten of het hem ook zo lukken.

De stiefvader verklaarde tegen de politie dat hij de intentie had om Bryson op het bed te laten landen, maar dat hem dat om onverklaarbare reden niet lukte. De dreumes kwam hard op de grond terecht.

'The last Ride'
Volgens de politie probeerde de 20-jarige stiefvader Brandon een worstelbeweging uit die 'The Last Ride' wordt genoemd. In de beweging, die ook op YouTube veel wordt gedemonstreerd, neemt de ene worstelaar de andere worstelaar in een omgekeerde houding op de rug. Vervolgens wordt geprobeerd de ander in een draaiende beweging op de grond te werpen.

Hoewel de stiefvader zag dat het jongetje gewond was, besloot hij om niet direct het alarmnummer te bellen, maar de dreumes zelf naar een ziekenhuis in West-Philadelphia te brengen.

Zwaargewond
Daar constateerden de artsen dat het zwaargewonde kind een gebroken nek en een ingeklapte long had. Hij overleed in het ziekenhuis.

De moeder van Bryson was tijdens het ongeval aan het werk. De worstelende vader wacht op dit moment zijn proces af in de gevangenis van Philadelphia. Hij wordt aangeklaagd voor doodslag, kindermishandeling en nog een reeks andere misdaden.
Bron

2 opmerkingen:

  1. Machogedrag van een onvolwassen man, die een baby het leven kost.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. inderdaad machogedrag en dat komt hem duur te staan. Dit zal heel zijn leven achtervolgen en niet zo'n beetje ook en in USA zijn ze niet mild met straffen.

      Verwijderen

Laat een reactie achter: