Translate

zaterdag 4 april 2015

Vrouw vindt 50 parels in oester tijdens lunch

View image on Twitter

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Tennessee is sinds donderdag vijftig parels rijker. En dat alleen door te gaan lunchen. Ze deed een verrassende ontdekking toen ze in een plaatselijk restaurant oesters bestelde. Dat meldt de Amerikaanse zender ABC News.

De 53-jarige Toni Elliot dacht aanvankelijk dat haar tand afbrak, toen ze een kleine parel uit haar mond haalde, zo vertelde de manager van het restaurant, Greg Hargest gisteren aan ABC News. "Ik ging naar haar toe om te zien of alles in orde was, waarop ze zei 'Ja hoor, ik heb net deze parel in mijn mond gevonden!' Ze begon nog meer parels uit haar mond te halen en de hele tafel lag dubbel van het lachen."

Elliot zou nog tientallen andere kleine parels in de oester hebben gevonden. "Zoiets hebben we hier nog nooit gezien", aldus de manager. "We hebben het al meegemaakt dat iemand één parel vindt, maar dit is de eerste keer dat vijftig worden gevonden."

"Het is niet dat ze een ketting uit haar mond haalde", voegt ober Eric Horton eraan toe. "Ze waren heel klein." Elliot mocht haar vondst in een potje mee naar huis nemen. "Het was haar oester, dus het zijn haar parels", vervolgt Hargest. "Het is een beetje zoals de lotto winnen."

Hoeveel de kleine parels precies waard zijn, is niet bekend.

Bron

2 opmerkingen:

Laat een reactie achter: