Translate

woensdag 29 april 2015

Verdwijnspelletje 'Game of 72' zaait paniek in Frankrijk

Kinderen worden via Facebook uitgenodigd om mee te doen © anp.


Een 13-jarig meisje uit Frankrijk dat drie dagen lang verdwenen was, heeft voor onrust gezorgd bij Franse ouders. Volgens sommigen zou het meisje mee hebben gedaan aan 'Game of 72', een spel waarbij het de bedoeling is dat je drie dagen, oftewel 72 uur, spoorloos verdwijnt.


Het meisje, genaamd Emma, was plotseling weg. Na drie dagen kwam ze weer terug en ze zou volgens het Franse TV3 niks willen zeggen over haar verblijf gedurende die dagen. Ook tegenover de politie hield ze haar kaken stijf op elkaar.

Het doel van het spel is om een van tevoren bepaald aantal uren te verdwijnen. Dat ligt tussen de 12 en 72 uur. Het is de bedoeling dat niemand ook maar iets weet van de plek waar je bent.

Kinderen worden via Facebook uitgenodigd om mee te doen. Verder is er nog weinig over bekend, maar Franse ouders drukken hun kinderen op het hart niet mee te doen aan het spel.
Bron

1 opmerking:

  1. Een duister spelletje dat ook kinderen uitnodigt mee te doen. De alarmbellen gaan dan vanzelfsprekend bij bezorgde ouders rinkelen.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: