Translate

woensdag 1 april 2015

Duitse 'kannibaalagent' verscheurde man uit Hannover

De man scheurde zijn slachtoffer aan stukken © afp.


De voormalige Duitse politieagent Detlev G. moet 8,5 jaar de cel in voor een lugubere moord die hij eind november 2013 pleegde. Hij vermoordde een man uit Hannover, scheurde hem in stukken en begroef de lichaamsdelen. Het vermoeden dat G. ook delen van het slachtoffer heeft opgegeten, kon niet worden bewezen.

De 59-jarige Duitser kreeg zijn vonnis vandaag te horen van de rechter in Dresden.

De twee mannen vonden elkaar op een forum voor kannibalisme en morbide vormen van seks. Het slachtoffer zou de wens hebben gehad vermoord en opgegeten te worden. De dader, die als handschriftanalist in dienst was bij de Duitse politie, droomde ervan iemand te vermoorden en in stukken te scheuren.

Missende lichaamsdelen
De twee mannen ontmoetten elkaar in een pension ten zuiden van Dresden, waar ze hun fantasieën - ten dele - in de praktijk brachten. Het 59-jarige slachtoffer zou alleen niet zijn opgegeten, zoals hij eigenlijk wilde. Dat vermoeden bestond wel, omdat er bij het opgraven delen van het lijk misten. Het is niet duidelijk hoe dat kan.

Met de veroordeling ging de rechter grotendeels mee in de eis van de aanklager. Het Openbaar Ministerie in Duitsland had 10,5 jaar cel geëist. De verdediging pleitte juist voor vrijspraak, omdat G. naar eigen zeggen het slachtoffer alleen maar hielp met sterven. De man uit Hannover had op de kannibalisme-website al meerdere keren zijn duistere doodswens geuit.
Bron

1 opmerking:

  1. Hij heeft vast van het lijk gegeten.Waarom zou hij het anders gedaan hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter: