Translate

donderdag 30 april 2015

Cocaïne gevonden bij ziekenhuisbed Kate Middleton

© anp.


In het St. Mary's ziekenhuis in Londen is cocaïne gevonden. Kate Middleton (33) zal daar binnenkort bevallen en daarom is er nu een onderzoek gestart.

Drugssporen zijn gevonden in de toiletten van het ziekenhuis; slechts enkele meters van de kraamafdeling waar Kate zal bevallen van het nieuwe Engelse prinsje of prinsesje. Met een drugstest zijn de sporen gevonden.

Het ziekenhuis neemt de uitkomsten zeer serieus. ,,We werken nauw samen met de politie om de zaak te onderzoeken. We ondernemen actie om de veiligheid van onze collega's, patiënten en hun families te waarborgen'', vertelt een woordvoerder van het ziekenhuis aan het Britse blad Mirror.

In juli 2013 is het eerste kindje van Kate en prins William (32), prins George, ook in het ziekenhuis geboren. Al generaties lang bevallen leden van de Koninklijke familie daar, omdat de faciliteiten in het ziekenhuis tot de top van de wereld horen.

De hertogin kan ieder moment bevallen. Al een week lang zitten mensen klaar voor het ziekenhuis om een glimps op te vangen van de hoogzwangere royalty. Dinsdag leek er nog niets aan de hand, omdat zij met dreumes George naar het zwembad ging om hem te leren zwemmen. Er wordt gesuggereerd dat ze ging zwemmen om zo op natuurlijke wijze weeën te stimuleren.
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: