Translate

dinsdag 3 maart 2015

Vrouw graaft vader op voor testament, maar vindt wodka


© getty.

Een Amerikaanse vrouw (53) uit New Hampshire is veroordeeld voor het opgraven van haar overleden vader. Ze groef de kist op, omdat ze het niet eens was met de erfenis en vermoedde dat het 'echte' testament van haar vader bij hem lag. Melanie Nash kwam echter van een koude kermis thuis: ze trof naast het lijk van haar vader alleen een fles wodka en een pakje sigaretten aan.

Nash was een van de vier veroordeelden. Samen met drie mannen groef Nash in mei vorige jaar de kist van haar vader op. ,,Dit alles was goed bedoeld. Ik weet zeker dat mijn vader er geen problemen mee zou hebben'', laat de vrouw aan de Daily Mail weten.

De vrouw voelde zich tekort geschoten nadat de erfenis van haar vader was verdeeld, weet de politie. Ze brak het graf van haar vader open en vond daar, in plaats van een testament, slechts een fles wodka en een pakje sigaretten.

Zus
Naar eigen zeggen ontving de vrouw niks van de erfenis van haar vader. De vrouw verdacht zelfs haar zus, Susie Nash, ervan dat zij het echte testament had verstopt. De zus van Nash beweert echter het tegenovergestelde: er was maar één testament en iedereen wist daarvan.

Twee anderen die de kist hielpen opgraven zijn ook schuldig bevonden. De derde persoon is vrijgesproken.
Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: