Translate

vrijdag 6 maart 2015

Tien jaar cel voor fatale duiveluitdrijving

Layla stierf een gruwelijke folterdood. © Kos.


Een gebedsgenezer in België moet tien jaar de cel in voor een fatale duiveluitdrijving. De ouders van het overleden meisje kregen een voorwaardelijke celstraf van vijf jaar omdat zij niet ingrepen.

De rechter in Antwerpen sprak vrijdag van foltering. De 18-jarige Layla kampte in oktober 2009 met fysieke en mentale problemen. Haar ouders dachten dat er djinns of duivels in haar zaten. Daarop werd de hulp ingeroepen van een gebedsgenezer, die drie dagen lang bezig was met een duiveluitdrijving.

Kokend water
De gebedsgenezer goot zeker tweemaal kokend water over de jonge vrouw en er zou ook een bijtend product zijn gebruikt. Hij las ook koranverzen voor en hij besprenkelde eten met 'heilig' water.
Toen uiteindelijk de hulpdiensten werden ingeschakeld, bleek het meisje al overleden. Zij bleek op 9 procent van haar lichaam tweede- en derdegraadsbrandwonden te hebben.

,,Het islamitisch geloof in duivels en de behandelwijze mogen er nooit toe leiden dat iemand op dergelijke wijze gefolterd wordt zoals bij Layla gebeurd is", klonk het in het vonnis.
Bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: